Du visar för närvarande Inspirerande hemmakontor hos barnfotografen

Inspirerande hemmakontor hos barnfotografen

Det är en stoooor skillnad! Det tidigare köket i vårt över 100 år gamla hus fick under ett par veckor i vintras ett rejält lyft och är numera ett inspirerande hemmakontor med ett jobb-flow som aldrig infann sig i det gamla kontoret.

Renovering är lite som att campa, det är roligt i teorin men inte i verkligheten…haha. Det kan såklart absolut vara kul också men jag, som de flesta andra också tror jag, tycker ”finliret” på slutet är det roligaste. Just i detta fallet var det nog också lite mer grundarbete med tanke på utgångsläget.

Före och efter

Grundidén

Hela tanken med nytt kontor var att det skulle bli lite större än det gamla och att delen med montering av fotoblock och tavlor skulle få flytta upp från studion, där det var tidigare.

Jag ville ha ett inspirerande hemmakontor där idéerna skulle flöda och det skulle kännas roligt att komma till jobbet (även fast det är ett rum här hemma), och det gör det verkligen nu med facit i hand! Jag ÄLSKAR att få jobba här varje dag.

Det var också viktigt för mig att ha min vision-board på träpanelen framför mig för att hela tiden inspireras att utvecklas och VAD det är jag faktiskt jobbar för varje dag.

Antagligen min favoritpryl i hela kontoret, min ap-lampa – hur fin!? Köpt på Patriks Prylar.

Leva som jag lär

Japp, jag försöker ju alltid uppmana mina kunder att välja någon fysisk produkt. Varför? Jo, det är enkelt. För att varje dag gå förbi en tavla och minnas tiden från när ditt barn föddes, fyllde 1, sensommarkvällen på stranden eller vad det än må vara.

Min mamma och pappa tog massor av bilder på mig och min syster när vi var små. Underbara vardagsbilder som betyder extremt mycket för mig idag. Och från min egen 1-årsfotografering hos fotografen finns det så fina syskonbilder på mig och syrran.

Jag har valt ut mina favvisar som nu är printade på nytt och hänger så fint på väggen här på kontoret.

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne, Helsingborg/Ängelholm

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.