Du visar för närvarande Spana in nyrenoverade fotostudion!

Spana in nyrenoverade fotostudion!

Jag har ju fördelen att ha mitt jobb hemma och så även studion. Tanken var att denna skulle ha renoverats redan när vi flyttade in 2015 men det hanns liksom aldrig med då och har sedan bortprioriterats.

Men nu äntligen blev det tid för detta. Jag fick stänga studion helt i 2 veckor och fick då, med MYCKET hjälp av min man Johan, renoveringen klar. Jösses så fint det har blivit!

Förvaring

Nej, det är nog helt omöjligt att få för mycket förvaring. Visst är det fantastiskt att varje sak har sin plats. Tidigare så har all rekvisita stått runt på golvet. Nu är det i och för dig en stor studio men det har ändå känts rörigt och ingen möjlighet att få överblick. Så ett av mina önskemål till Johan var att bygga en jäääättestor hylla, vilket han fixade galant!
Där får nu plats både rekvisita och olika typer av filtar m.m.

Vid en fotografering hos mig så går det jättebra att låna kläder som gör sig extra bra på bild. Även detta vill jag ha en fin och praktiskt förvaring av och även detta löste Johan så fint. Älskar inslaget från naturen med grenarna.

Vita rummet

En av de fotograferingarna jag erbjuder kallas för Lilla Jag. Det är en avskalad fotografering som sker i en ljust bäddad säng. Detta har hitintills varit mot den vita träväggen som syns på några av bilderna här men har krävt ommöblering varenda gång, vilket ju inte är helt praktiskt. Så nu har denna delen fått en permanent hörna där det dessutom finns möjlighet till Smash the Cake eller Blomsterbadsfoto också.

Och en annan härlig grej här är att det går att rulla bort sängen och hänga upp en fin gunga i makramé (ja, det är jag som gjort den om du undrade…haha) för de mindre barnen, upp till ca 1 år.

Yes, det är minsann jag som ha knutit makramé själv. Hade aldrig provat innan detta men med mycket spolande fram och tillbaka på Youtube och köpt mönster av Knot Calm så lyckades jag lära mig förhållandevis snabbt faktiskt.

Bildvisningsdelen

Ca 1-3 veckor efter er fotografering så kommer ni på en bildvisning för att kika på era bilder och välja era favoriter. Ofta är det lite klurigt att föreställa sig olika produkter, ramar, storlekar m.m. bara av att se mått eller produktfoton i en produktguide så även bildvisningsfdelen har fått ett lyft med flera nya visningsprodukter. Denna delen är också inredd för att skapa en viss ”hemma-känsla” för att det ska vara så lätt som möjligt för er att få en uppfattning om hur era tavlor ser ut på väggarna hos er.

Nyfiken på en fotografering?

Yay, vad kul!
Nu med nyrenoverad studio så är du lite extra välkommen, tihi.

Det finns olika varianter av fotograferingar beroende på vilken stil som du önskar på bilderna samt ålder på ditt barn. Klicka på knappen här nere för att komma vidare och hitta den bästa lösningen för er.

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Kattarp (Helsingborg/Ängelholm)