Du visar för närvarande Lifestyle-fotografering med Estelle 6 månader

Lifestyle-fotografering med Estelle 6 månader

Barn som är runt 6 månader kan vara de bästa enligt mig (synd att man inte kan stanna tiden ett tag). De lär sig nya saker i rekordfart och verkar generellt vara väldigt nöjda med livet. Estelle var inget undantag.

Det var en nyfiken liten tjej som undrade vad jag gjorde där med den stora svarta saken framför ansiktet hela tiden. Men hon vande sig snabbt och fortsatte vardagen med mamma Krisztina.

Jag fick vara med under leken på mattan och sedan under matstunden. Efter maten blev det bus framför spegeln och sedan mysstund med läsning i soffan. Krisztina har rötter i Ungern och läsningen var på ungerska. Jag har alltid varit lite avis på barn som växer upp i tvåspråkiga familjer, hur lyxigt är det inte att få ett språk extra ”gratis”?!

Men det tar på krafterna att vara liten, Estelle somnade gott i sin säng för en power-nap precis innan vi avslutade fotograferingen.

mamma_dotter_barnfoto_storytellingmittivardagen_nordiskafonster_regn_barnfotolifestyle_storytelling_hemmahos16 manader_blojor_skotbord_polarnochpyretbarnfoto_helsingborg_angelholm_hemmahos_storytelling_lifestylebarnmat_barnfotograf_helsingborg_angelholm_skanestorytelling_lifestyle_hemmahos_barnfotograf_mammadotterlifestyle_storytelling_hemmahos_barnfotograf_helsingborg_angelholm_bastad_hoganasbarnfotografering_hemma_barnfotograf_familjefotograf_nordiskafonsterbarnfotograf_barnfotografering hemma_ storytelling_lifestyle_mittivardagenhemmafotografering_storytelling_lifestyle_barnfotolasforbarn_barnbok_barnfoto_fotografering_angelholm_helsingborgbarnfotografering_nodriskafonster_jimmysandberg_krisztinasandberg_storytelling_lifestylebarnfoto_mamma barn_barnfotograf_helsingborg_angelholm_storytelling_lifestyle_polarnochpyretbarnfoto hemma_lifestyle_storytelling_barnfotograf angelholm_barnfotograf helsingborg—————————-

Vad gör ni när ni är själva?
Hoppar i sängen, äter massor av glass, bygger med klossar, tar en promenad eller kanske något helt annat?
Eller har du precis blivit förälder och kan inte få nog av att titta på ditt lilla knyte som ligger och sover? Eller du jagar din 1-åring som är på väg upp för trappan för trettioelfte gången idag?

Ta vara på de små stunderna i livet, vardagen hos er och kärleken i er familj.
Kontakta mig så berättar jag mer.
—————————-

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Ängelholm, Helsingborg