menuclose

Lifestyle-fotografering med Estelle 6 månader

Psst! Klicka gärna upp videon i helskärm för att få rätt känsla :-).
Har du problem att se videon här ovan? Klicka här för att öppna den i din webbläsare istället.

Barn som är runt 6 månader kan vara de bästa enligt mig (synd att man inte kan stanna tiden ett tag). Dem lär sig nya saker i rekordfart och verkar generellt vara väldigt nöjda med livet. Estelle var inget undantag.

Det var en väldigt nyfiken liten tjej som undrade vad jag gjorde där med den stora svarta saken framför ansiktet hela tiden (läs kameran). Men hon vande sig snabbt och fortsatte vardagen med mamma Krisztina.

Jag fick vara med under leken på mattan och sedan under matstunden. Estelle var tydligen väldigt glad i mat, och när det handlar om barn är det ju bara att tacka och ta emot att det är så. Efter maten blev det lite bus framför spegeln och sedan mysstund med läsning i soffan. Krisztina har rötter i Ungern och läsningen var på ungerska. Jag har alltid varit lite avis på barn som växer upp i tvåspråkiga familjer, hur lyxigt är det inte att få ett språk extra ”gratis”?!

Men det tar på krafterna att vara liten, Estelle somnade gott i sin säng för en power-nap precis innan vi avslutade fotograferingen.

mamma_dotter_barnfoto_storytellingmittivardagen_nordiskafonster_regn_barnfotolifestyle_storytelling_hemmahos16 manader_blojor_skotbord_polarnochpyretbarnfoto_helsingborg_angelholm_hemmahos_storytelling_lifestylebarnmat_barnfotograf_helsingborg_angelholm_skanestorytelling_lifestyle_hemmahos_barnfotograf_mammadotterlifestyle_storytelling_hemmahos_barnfotograf_helsingborg_angelholm_bastad_hoganasbarnfotografering_hemma_barnfotograf_familjefotograf_nordiskafonsterbarnfotograf_barnfotografering hemma_ storytelling_lifestyle_mittivardagenhemmafotografering_storytelling_lifestyle_barnfotolasforbarn_barnbok_barnfoto_fotografering_angelholm_helsingborgbarnfotografering_nodriskafonster_jimmysandberg_krisztinasandberg_storytelling_lifestylebarnfoto_mamma barn_barnfotograf_helsingborg_angelholm_storytelling_lifestyle_polarnochpyretbarnfoto hemma_lifestyle_storytelling_barnfotograf angelholm_barnfotograf helsingborg—————————-

Vad gör ni när ni är själva?
Hoppar i sängen, äter massor av glass, bygger med klossar, tar en promenad eller kanske något helt annat?
Eller har du precis blivit förälder och kan inte få nog av att titta på ditt lilla knyte som ligger och sover? Eller du jagar din 1-åring som är på väg upp för trappan för trettioelfte gången idag?

Ta vara på de små stunderna i livet, vardagen hos er och kärleken i er familj.
Kontakta mig så berättar jag mer.
—————————-

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Ängelholm, Helsingborg, Malmö

Om Lotta

Specialiserad barnfotograf, uppvuxen i Ängelholm men bor numera i Kattarp. Jobbat heltid sedan 2011 och har tusentals fotograferingar i bagaget.
Erbjuder studiofoto eller utomhusfoto, alltid med fokus på lekfullhet och en rolig upplevelse.

Instagram

Kategorier

Letar du efter något?

Kontakt

Mail: lotta@studiokontrast.se
Telefon: 0768 - 300 239

Senaste från instagram

Adress

Telegatan 10, 25470 Kattarp
Öppet enligt överenskommelse