menuclose

Mjölkbadsfotografering – Henry 6 månader

Åhh, vilken underbar solstråle jag fick träffa i 6 månader gamla Henry vid hans mjölkbadsfotografering! Hans mamma hade skvallrat om att han tyckte om att bada, och det gjorde han verkligen.

Det blev ett tema med vackra citrusfrukter, visst blir det fint med de olika färgerna från citronerna, apelsinerna och grapefrukten?
Innan din fotografering så går vi igenom önskemålen angående tema och/eller färger för din fotografering. Självklart hjälper jag dig gärna om du tycker att det är klurigt.

En bebisfotografering är bäst att göra mellan ca 6-9 månader, när din skatt kan sitta själv utan stöd. Innan det är baddags så tar jag alltid några klassiska bebisporträtt också. Här finns möjlighet till ett par ombyten också, om ni vill ha mer variation i bilderna. Fotograferingen avslutas med ett busigt och lekfullt mjölkbad med blommor/frukter då ditt barn får leka och plaska så mycket som han eller hon vill.

Läs mer om din mjölkbads- och barnfotografering här…

/Fotograf Lotta Johansson
Bebisfoto Ängelholm – Bebisfoto Helsingborg – Barnfotograf Skåne

Om Lotta

Specialiserad barnfotograf, uppvuxen i Ängelholm men bor numera i Kattarp. Jobbat heltid sedan 2011 och har tusentals fotograferingar i bagaget.
Erbjuder studiofoto eller utomhusfoto, alltid med fokus på lekfullhet och en rolig upplevelse.

Instagram

Kategorier

Letar du efter något?

Kontakt

Mail: lotta@studiokontrast.se
Telefon: 0768 - 300 239

Senaste från instagram

Adress

Telegatan 10, 25470 Kattarp
Öppet enligt överenskommelse